Gastrotek

10:00
Open door
10:30 - 10:45
Slavnostní zahájení

Luboš Kastner (Food'n Beverage Foundation), Filip Sajler (Perfect Canteen & Perfect Catering), Tomáš Prouza (Hospodářská komora)

10:45 - 11:15
Jak dnes využívá mladá generace technologie a jejich využití pro business

Petr Mára

11:15 - 12:00
Michellinské hvězdy v českém gastru – téma, které spojuje i rozděluje

Filip Reismuller (CzechTourism), Jan Knedla (Papilio), Ondřej Koráb (Grandhotel Pupp), Marek Fichtner (Červený Jelen), Patrik Jaros (Bocuse d'Or Německo), Tomáš Černý (Dejvická 34) moderuje Luboš Kastner (Food'n Beverage Foundation)

12:00 - 12:15
Přestávka
12:10 - 13:00
Moderní Gastro marketing v akci

Martin Vymětal (Boomerang Communications)

13:00 - 13:45
Gastro by Forbes!
13:45 - 14:00
Přestávka
14:00 - 14:45
Ženy v gastru

Miluše Makó (Green table), Eliška Hromková, Helena Fléglová (HF Pastry Academy), Iveta Fabešová (Werichova vila by IF), Klára Kollárová (Národní vinařské centrum), Jana Havrdová (Hospodářská komora), Aneta Martíšková

14:50 - 15:35
Hyde park: Junior a Senior aneb co se od sebe mohou učit

Tomáš Popp (AKC ČR), Jan Horák (Augustine), Lukáš Uher (AKC ČR), Vojtěch Petržela (AKC ČR), Patrik Bečvář (AKC ČR), Ondřej Kubů (Perfect Canteen), Magdalena Murínová (AKC ČR), Marek Fichtner (Červený Jelen)

15:35 - 15:45
Přestávka
15:45 - 16:15
Studuj Gastro – New Age!

Luboš Kastner (Food 'n Beverage Foundation), Filip Sajler (Perfect Canteen & Perfect Catering)

16:15 - 16:30
Zakončení, poděkování, pozvání na aktivity Food 'n Beverage Foundation Czech

Luboš Kastner (Food 'n Beverage Foundation), Filip Sajler (Perfect Canteen & Perfect Catering)